четвер, 9 травня 2013 р.

Як вибрати свою форму стрілок?

Стрілки - не тільки найпопулярніший і універсальний прийом в макіяжі очей, а ще й спосіб візуально корегувати невеликі огріхи нашої зовнішності. Для того щоб візуально «розсунути» або збільшити очі потрібно просто підбирати ідеальну для себе форму стрілок.
Я вирішила розібратися: які стрілки підходять для різних типів зовнішності, і як правильно їх намалювати, щоб очі виглядали просто карколомно.

Визначаємо свою «посадку» очей:
«Ідеальна відстань між очима, коли вони не широко розставлені і не близько посаджені - дорівнює розміру одного ока. Якщо ця відстань менша - то очі вважаються близько посадженими, якщо це відстань більша - то очі вважаються широко розставленими», - розповідає знаменита російська візажист Олена Кригіна.
 Також нам важливо запам'ятати ще одне правило від Олени Кригіної: «Відстань від зовнішнього куточка ока до контуру обличчя в анфас повинна дорівнювати половині вашого ока. Якщо ця відстань більша, а так практично у більшості європейців, то такі очі вважаються маленькими».
Отже, якщо ти, скориставшись цими описами, діагностувала у себе:
Близько посаджені очі. Запам'ятай: тобі підійде тонка стрілка злегка потовщена до зовнішнього куточка ока. При цьому візажисти радять малювати таку стрілку від середини ока, не заходячи у внутрішній куточок.
  Широко розставлені очі. Тобі необхідно діяти з точністю до навпаки. Твоя стрілка повинна проходити по всій довжині очі: внутрішній куточок ока не можна залишати без уваги. Якщо хочеться, то стрілку можна малювати трохи товще, ніж у першому варіанті.
Маленькі очі. Ти можеш починати свою стрілку, як з внутрішнього куточка ока, так і з середини - як тобі більше подобається. Головне, що закінчитися твоя стрілка повинна за межами зовнішнього куточка ока, поступово розширюючись до кінця. Якщо ти вважаєш, що твоїм очам не вистачає ще й округлості - зроби стрілку більш товстою до середини ока.
Занадто вузькі очі. Щоб очі здавалися круглішими, стрілку необхідно намалювати по всій довжині ока, не виходячи за зовнішній куточок, але злегка потовщуючи її в середині.
 Занадто круглі очі. Якщо ти вважаєш, найвдалішою мигдалевидну форму очей, то скоректувати твої круглі очі допоможе стрілка по всій довжині ока, яка буде виходити за його межі у зовнішнього куточка. Така стрілка зорово витягне твоє око.



Немає коментарів:

Дописати коментар