четвер, 9 травня 2013 р.

Чим небезпечне швидке схуднення для фігури?

Мабуть, кожен із нас замислювався про те, що потрібно скинути кілька кг, щоб вдосконалити свою фігуру, тим більше на носі літо!
Але ось як? Яку дієту вибрати? Що їсти, вірніше, чого не їсти? А чи правильно жорстко себе обмежувати? Відповідь - ні! Дізнайтесь, якої шкоди ми завдаємо власному організму???

При екстреному схудненні в першу чергу організм використовує як енергію білок і вуглеводи, а це наші м'язи і енергія на протязі всього дня. І лише в останню чергу витрачаються жири.
Таким чином при недостачі харчування в короткі терміни руйнується м'язова тканина і ти відчуваєш себе млявою і втомленою. Крім таких неприємних наслідків, ти все більше і більше сповільнюєш свій метаболізм з кожною новою "короткою" дієтою.

Такий жаданий "тонус м'язів" не з'явиться просто тому, що самих м'язів не буде!
До того ж, якщо ти займаєшся спортом, у тебе не буде вистачати сил на тренування, можлива поява запаморочень або нудоти.едолік поживних речовин, вітамінів і мінералів зовні проявляється досить швидко. Ти помітиш, що целюліт не йде, а стає ще помітнішим, волосся і нігті стають ламкими, а шкіра - сухою і менш еластичною.
Щоб уникнути такого стресу для свого організму, краще харчуватися збалансовано і не урізати кількість калорій нижче ніж 1500, а в ідеалі це 2000-2500 ккал в залежності від твоїх параметрів.
Не забувай про те, що калорії потрібні не тільки для почуття ситості. Енергія з їжі використовується всім тілом - це твоє серцебиття, дихання, ходьба і навіть моргання очей!
Худни грамотно!


Немає коментарів:

Дописати коментар