четвер, 9 травня 2013 р.

Домашня косметика: маски для посіченних кінчиків волосся!

З усіх можливих проблем з волоссям найбільше дратують саме посічені сухі кінчики! Саме завдяки їм волосся виглядає неохайно і недоглянуто.
Є мало таких засобів, які б давали чесний результат у боротьбі з цією проблемою. Звичайно, ти можеш нанести на кінчики волосся спеціальне масло з силіконом, але, як відомо, силікон має властивість накопичуватися і вже через якийсь час перестає "працювати".

Маска з хни
Для цієї маски тобі знадобиться купити пакетик безбарвної хни. Висип вміст пакетика в тарілку, залий невеликою кількістю окропу і дай трохи настоятися. Ще теплу маску нанеси на довжину волосся і залиш на 30-40 хвилин.
Масло від посічених кінчиків
Є маленька хитрість, яка дуже ефективна. Перед тим як мити волосся, за 30 хвилин нанеси на кінчики волосся оливкову чи будь-яку іншу рослинну олію, а потім мий волосся як зазвичай. Побачиш, ефект тебе порадує.
Медова вода
2 чайної ложки меду розчини в склянці води. Тепер заплети волосся в косу і опусти кінчик в склянку з медовою водою на 10 хвилин. Потім розчеши і висуши.
Дріжджова маска
2 ч.л. дріжджів залий чвертю склянки кефіру і дай настоятися. Нанеси суміш на кінці, вкутай голову і потримай 30-40 хвилин. Потім змий теплою водою.

Немає коментарів:

Дописати коментар